Ορισμένα συστατικά σε τροφές και ροφήματα ή ποτά είναι πιο πιθανό να πυροδοτήσουν την...
παλινδρόμηση οξέων από το στομάχι προς τον οισοφάγο και κατ’ επέκταση το έντονο «κάψιμο» στο στήθος ή στο πίσω μέρος του λαιμού.
Δείτε τις κατηγορίες τροφών και ποτών/ροφημάτων που συνδέονται στενότερα με τις κρίσεις καούρας:
Καφές
Σοκολάτα
Πικάντικα/Καυτερά
Πορτοκάλια/Λεμόνια
Πίτσα
Πηγή
παλινδρόμηση οξέων από το στομάχι προς τον οισοφάγο και κατ’ επέκταση το έντονο «κάψιμο» στο στήθος ή στο πίσω μέρος του λαιμού.
Δείτε τις κατηγορίες τροφών και ποτών/ροφημάτων που συνδέονται στενότερα με τις κρίσεις καούρας:
Καφές
Σοκολάτα
Πικάντικα/Καυτερά
Πορτοκάλια/Λεμόνια
Πίτσα
Πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου